FASTIGHETSSKÖTSEL , DRIFT &  UNDERHÅLL I UPPSALA

VI TAR HAND OM FASTIGHETSSKÖTSELN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR OCH PRIVATPERSONER

OAVSETT OM DU ÄR PRIVATPERSON ELLER FÖRENING SÅ TAR VI HAND OM ERAN FASTIGHET OCH GRÖNYTTEROMRÅDEN, SÅ SOM
GRÄSKLIPPNING., HÄCKKLIPPNING, SOPNING, SNÖSKOTTNING. RENSNING AV HÄNGRÄNNOR, NEDTAGNING AV ISTAPPAR,
HETVATTENSPOLNING AV STENPARTIER, MURAR, UPPFARTER, DRIFTTEKNISK UTRUSTNING M.M.VI UTFÖR ÄVEN REPARATION AV
 CYKELSTÄLL, STAKET, GRINDAR M.M.KONTAKTA OSS SÅ TITTAR VI PÅ ERAT ÖNSKEMÅL OCH TAR FRAM EN OFFERT
SKRÄDDARSYDD SPECIFIKT FÖR ERT BEHOV, ANTINGEN PÅ ÅRSKONTRAKT ELLER EN ENSTAKA ENTREPRENAD.

FASTIGHETSSKÖTSEL  FÖR FÖRETAG I UPPSALA

EN TRÄDGÅRD ELLER ETT GRÖNYTTEROMRÅDE KRÄVER KONTERNUELIG SKÖTSEL FÖR ATT VÄXA MÅ BRA OCH SKÄNKA GLÄDJE OCH HARMONI FÖR DE BOENDE.
NÄR DU ANLITAR OSS SOM ERAN FASTIGHETSSKÖTARE HAR DU EN "ALLT I ETT" ENTREPRENÖR DÅ VÅRAN BREDD GÖR ATT NI INTE BEHÖVER MÅNGA OLIKA AKTÖRER FÖR FASTGHETENS SKÖTSEL.

Klippning av granhäck

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL PRIVATPERSON

ÄVEN FÖR DIG SOM ÄR PRIAVTPERSON KAN ETT SKÖTSELAVTAL AV DIN TRÄDGÅRD  VARA EN BRA IDÉ EFTERSOM DET OMFATTS AV RUTAVDRAG BETALAR DU ENDAST HALVA KOSTNADEN VILLKET KAN GE DIG LYXEN ATT HA DIN EGNA FASTIGHETSSKÖTARE.
DU HAR KANSKE EN FUNKTIONSNEDSÄTTNING SOM GÖR DET SVÅRT MED SNÖSKOTTNINGEN ELLER KLIPPA GRÄSET. ELLER SÅ KANSKE DU HAR ETT ARBETE SOM UPPTAR ALL DIN DYRBARA TID?
LÅT OSS KOMMA MED EN OFFERT PÅ SÄSONGS ELLER ÅRSBASIS. DU VÄLJER DEN OMFATTNING DU VILL HA. OCH DIN TRÄDGÅRD ÄR I GODA HÄNDER!

DRIFT , UNDERHÅLL OCH FASTIGHETSTEKNIK

 

FASTIGHETSSKÖTSEL UPPSALA

EN FASTIGHET BEHÖVER KONTINUERLIGT UNDERHÅLL FÖR ATT LEVERERA RÄTT MILJÖ TILL DE BOENDE  DÄR VENTILATIONEN ÄR AV STOR VIKT. VI HAR MÅNGA ÅRS ERFARENHET AV DRIFT OCH SKÖTSEL AV VENTILATIONSANLÄGGNINGAR. ALLT FRÅN SMÅ VILLAAGREGAT TILL STORA VENTILATIONSANLÄGGNINGAR . DÅ VENTILATIONEN ÄR DEN STÖRST KOSTNADSKRÄVANDE I DRIFTEN PÅ EN FASTIGHET ÄR DET AV STOR VIKT ATT DEN ÄR SERVAD OCH RÄTT UNDERHÅLLEN FÖR ATT LEVERERA RÄTT TRYCK OCH VÄRDEN FÖR EN SÅ KOSTNADSEFEKTIV DRIFT SOM MÖJLIGT. VÅR DRIFTTEKNIKER SERVAR ER VENTILTIONSANLÄGGNING SÅ DEN LEVERERAR RÄTT VÄRDEN FÖR ATT UPPRÄTTHÅLLA RÄTT INOMHUSKLIMAT OCH SER TILL ATT ER UNDERCENTRAL OCH FLÄKTSYSTEM LEVERERAR TILL BELÅTENHET.
SÅ VILL NI HA EN FASTIGHETSSKÖTARE I UPPSALA SOM TÄCKER UPP ALLT I OCH KRING ER FASTIGHET TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG TILL OSS SÅ TITTAR VI PÅ ETT LÖPANDE SERVICE /UNDERHÅLLSKONTRAKT SKRÄDDARSYDD FÖR ER FASTIGHET OCH BEHOV.z

Byte av kilrep på fläktaggregat
Årligt byte av filter i fläktsystem
Återställning av fläktsystem

VI UTFÖR REPARATIONER PÅ ERAT FLÄKTSYSTEM MED BLAND ANNAT BYTEN AV KILREP REMSKIVOR LAGERBYTEN, FILTERBYTEN STYR OCH REGLERTEKNISK UTRUTNING M,M KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR ERAN FÖRENING.