STENSÄTTNINGAR OCH PLATTLÄGGNING I UPPSALA

Stenar har människan använt sen tidernas begynnelse för att uttrycka en känsla  föreviga ett minne eller som ett konstruktionsmaterial.
Oavsett vad så har stenar alltid och kommer ha en plats i vår vardag och försköna våran omgivning på alla områden. Ett område som vi
och våra duktiga stensättare kan erbjuda är plattsättning för uppfarter , altaner , gångar eller vad ni har för önskemål.
Vi erbjuder helhetslösning från idebord till färdig stensättning. Vi ombesörjer allt från början till slut.

En leverantör, En kontakt, En faktura .enklare kan det inte bli.

 

FÖR ATT DU SOM BESTÄLLARE ENKELT SKA FÅ EN BRA BILD  PÅ HUR DET KOMMER ATT SE UT INNAN VI SÄTTER SPADEN I JORDEN TAR VI ALLTID FRAM EN PHOTOSHOPAD IDESKISS PÅ HUR PLATTSÄTTNINGEN SKULLE SE UT I DIN MILJÖ.

VI GÅR SEN TILLSAMMANS IGENOM IDÉERNA
OCH  ARBETAR FRAM ETT FÖRSLAG EFTER ERA ÖNSKEMÅL. EFTER GODKÄNNANDE AV IDE OCH OFFERT SÄTTER VI IGÅNG MED ARBETET OCH TAR HAND OM ALLT FRÅN BÖRJAN TILL SLUTRESULTAT.

NÄR DU ANLITAR OSS SOM DIN ENTREPRENÖR AV DIN NYA PLATTSÄTTNING I UPPSALA KAN DU MED TRYGGHET VETA ATT ARBETET UTFÖRS PROFESSIONELLT PÅ FACKMANNAMÄSSIGT SÄTT. OCH MED VÅRAN "100% NÖJD KUND"   ÅTERBESIKTAR VI EFTER
 ETT ÅR SÅ ATT ALLT ÄR SOM DET SKA.

SLUTRESULTATET HAR GETT FÖRENINGEN EN NY GEMENSAMHETSYTA DÄR DEM KAN AVNJUTA EN SKÖN SOMMARKVÄLL

Det ska va lätt och smidigt för dig som kund. När du anlitar oss på landskapsentreprenad är du i trygga händer.

En Kontaktperson. En leverantör. En faktura...... Enklare kan de inte bli.

Vi har all utrustning så att du som kund kan anlita endast en leverantör som tar hand om allt från början till slut. Du slipper hålla reda på massa olika leverantörer som utför olika moment.

Vi utför alla transporter av material, vi gräver och schaktar av marken och tar hand om deponin, För att slutligen lägga en ny fin stensättning.. Allt inom ett och samma företag. Allt för din enkelhet.

Gammal uttjänt asfalt har
fått ge vika för en ny fin
stensättning i klassisk stil
 i from av bohuslänsk
smågatsten och uppfarten har
fått sig ett rejält ansiktslyft.