TRÄDFÄLLNING UPPSALA MED OMNEJD

ATT FÄLLA ETT TRÄD ÄR EN PROCESS SOM KAN VARA TUNGT OCH RISKFYLLT. HAR MAN INTE RÄTT KUNSKAP OCH VERKTYG KAN DET VARA RISKABELT OCH AVANCERAT ATT TA NER TRÄDET. DET ÄR DÅ MAN SKA ANLITA OCH LÅTA PROFESSIONELLA TRÄDFÄLLARE  FÖR TRÄDFÄLLNING I UPPSALA. 

MED 30 ÅRS ERFARENHET KAN DU MED TRYGGHET VÄNDA DIG TILL OSS FÖR TRÄDFÄLLNING I UPPSALA

 VI HAR ALL KUNSKAP OCH CERTIFIERINGAR SOM KRÄVS FÖR ATT TRYGGT OCH SÄKERT FÄLLA TRÄDEN. VI ÄR NATURLIGT VIS FULLFÖRSÄKRADE OCH VÅRA MASKINER OCH VERKTYG GENOMGÅR ÅRLIGEN SERVICE OCH GÄLLANDE BESIKTNINGAR. OM NI BEHÖVER HJÄLP MED TRÄDFÄLLNING I UPPSALA MED OMNEJD FINNS VI FÖR ER.

TRÄDVÅRD PÅ HISTORISK MARK

UNDER HÖSTEN 2019 FICK VI ÄRAN OCH FÖRTROENDET ATT GÅ IGENOM TRÄDEN PÅ HISTORISK MARK UTE PÅ WIKS SLOTT. NÄR MAN ARBETAR PÅ SÅDAN MARK ÄR DET VID EXTRA STOR VIKT ATT TA HÄNSYN TILL NÄRLIGGANDE VÄXTLIGHET OCH BYGGNADER. MÅNGA TRÄD ÄR HUNDRATALS ÅR GAMLA OCH HAR ENORMA STAMMAR SOM VÄGER FLERA TON. VI SÄTTER ALLTID SÄKERHETEN FÖRST OCH NÄR VI ARBETAR MED TRÄD AV DEN DIGNITETEN SÅ SÄKRAS DE UPP MED VÅRA VAJERSPEL FÖR ATT SÄKERSTÄLLA 100 PROCENTIG TRYGG FÄLLNING. DE FÅR HELT ENKELT INTE GÅ FEL.

SEKTIONSFÄLLNING MED STEGBIL

TRÄDFÄLLNING I UPPSALA LÄN AKADEMISKA SJUKHUSET

HÄR UTFÖR VI PRECISIONSFÄLLNING PÅ AKADEMISKA SJUKHUSET DÄR TRÄDET PLOCKAS NER PÅ EN VÄLDIGT BEGRÄNSAD YTA
DÅ ÄR VÅRAN STEGBIL OUMBÄRLIG DÅ VI KAN STYRA EXAKT VAD BITARNA FALLER OCH UTFÖRA EN SÄKER FÄLLNING .

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR FÖRSTORING

VILDVUXEN TRÄDGÅRD FÅR EN BEHÖVLIG UPPRÄNSNING

Även i villaområden där det kan vara trångt och nära till byggnader funkar stegbilen utmärkt då träden tas ner bit för bit och på så sätt kan vi utföra en säker trädfällning Uppsala utan att äventyra runtomliggande byggnader och växtligheter.

TRÄDFÄLLNING AV EN JÄTTEALM I UPPSALA

HÄR HAR VI FÄLLT EN ENORMT STOR GAMMAL ALM .
ETT TRÄD AV DEN HÄR STORLEKEN KAN UTGÖRA MYCKET STOR FARA NÄR DEN HAR DÖTT OCH BÖRJAR RUTTNA. FÄLLNING AV DESSA BJÄSSAR KRÄVER SIN MAN. VI HAR KUNSKAPEN OCH UTRUSTNINGEN SOM KRÄVS FÖR ATT SÄKERT FÄLLA STORA PJÄSER SOM DENNA.

HÄR UTFÖR VI EN UPPRENSNING AV EN IGENVUXEN VÅRDCENTRAL I ÖRSUNDSBRO

SLUTRESULTATET EFTER EN ORDENTLIG UPPRÄNSNING AV SLY OCH VILDVUXEN GRÖNSKA

STEGBIL

VÅRAN STEGBIL NÅR HÖJDER PÅ HELA 32 METER SOM GÖR ATT VI KAN TA OSS AN TRÄD SOM STÅR TRÅNGT TILL OCH DÄR SEKTIONSFÄLLNING KRÄVS. VI PLOCKAR NED TRÄDET BIT FÖR BIT OCH KAN PÅ SÅ VIS KLARA OMGIVANDE TRÄD OCH VÄXTLIGHET FÖR MINSTA SKADA OCH ÅVERKAN. TRÄDFÄLLNING I UPPSALA

KLÄTTRING

FINNS DET INTE PLATS FÖR STEGBIL OCH DÄR DET ÄNDÅ KRÄVS PRECISIONSFÄLLNING HAR VI UTRUSTNING FÖR KLÄTTRING OCH KAN PÅ SÅ VIS ÄNDÅ SÄKERT PLOCKA NER TRÄDET BIT FÖR BIT.

MARKFÄLLNING

DÄR UTRYMME FINNS OCH INGET HINDER I OMGIVNING RÅDER FÖR SÄKER NEDTAGNING AV TRÄDET UTFÖR VI TRADITIONELL MARKFÄLLNING FÖR SNABB KOSTNADSEFFEKTIV HANTERING .